Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
94 Posty
pelagia ktosiek
(ona86bgo)
Początkujący
Ja w tym tyg odpuszcze.... Wiem wiem bedziecie tesknic
No ale nie wyrabiam - po malu zaczyna mi nawet chodzenie sprawiac trudnosc :-/

Gdzie tam jeszcze do konca tyle czzaaasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Marcin l
(marcinno)
Nowicjusz
jak tam ? jakieś plany na piątek ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(SylkaRybka)
Początkujący
no wlasnie planujemy? ja bym poszla na pomysl Slawka z wycieczka.. ale dostosuje sie jak zawsze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
pelagia ktosiek
(ona86bgo)
Początkujący
ja se przypomnialam ze qrde Konsul jest ... i ide sie wyptac o sprawy dla mlodego..

wiec jak cos ja za tydzien sie pisze

bede juz po wyplacie ahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
hej ludziska jak tam z piatkiem ??? jakie plany? dzwonilam do slawka sylwia i mowil ze wycieczka nadal aktualna ale trzeba mu dac znac wczesniej....co do kregli ojciec pisal ze sa za daleko i sie nie oplaca...wiec mozoe cos inneg niz zachariasz>?moze jakies centrum rozrywki czy cos...;pppppp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
witam witam zatem dzis piatek
kontaktowalam sie ze wszytskimi i prawda jest taka ze dzis wiele osob odpada praca dzieci obowiazki....
pisze zeby powiedziec ze ci co moga i chca a nie posiadaja przeszkod na swojej drodze heheheh sa uprzejmie zaproszeni na dzisiejszy wieczor w zachariaszu o godzinie 19
wyszla natomiast propozycja zeby wykorzystac naszego kolege z duzym samochdem i w nast tyg zorganizowac jakas mila wycieczke...co wy na to....

jesli chodzi o kregle niestety zbyt wielu osobom nie pasuje bo za daleko wiec trzeba pozostac w centrum ale jesli ktos tylko zna fajne miejsca z dobra opcja spedzania wolnego czasu,,,,cos czego jeszcze nie probowalismy piszcie swoje propozycje

zatem widzimy sie dzis wieczorkiem see ya mam nadzieje ze chociuaz kilka osob dzis przyjdzie nawet na god<zinke lub dwie pozdrawiam marta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
napiszcie kto przychodzi ja bede czekac o 19
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(Specu)
Wiking
Hei

Spotykacie sie tez w tygodniu ?

pozdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
hej w tygodniu to raczej trudno bo wszyscy maja prace itp wiec raczej nie bardzo ale jak kolega taki zajety w weekendy a w tyg chcialby sie spotkac to mysle tez mozna by bylo o tym porozmawiac i moze akurat w ktoryms tyg

a co z dzisiaj ludziska_pytam bo cisza na forum a jak dzis nici ze spotkania to nie bede szla na darmo wiec dajcie jakiegos znaka bo zbliza sie 19
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Barbara .
(basiuncia)
Wiking
ja przyjdę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok